Vain kolme kuvaa ja kerta kiellon päälle

 L niin kuin lokakuu.

 Laiskuus passaa hyvin kuun teemaksi. Tai onko se laiskuutta, alkukuu oli niin täynnä ohjelmaa, huoltakin, että selkä alkoi jo sanomaan, että nyt on aika vähän vetäistä henkeä. Meinasin ottaa kuvaksi leivän, jota leivoin, mutta tässä kohti se laiskuus iski. En ole jaksanut siirtää kuvia kamerasta.

Tein sitten löytöjä vanhojen kuvien parissa.

Nyt huomaan, että niitä kuvia onkin neljä, mitä ajattelin ottaa. Haluan laittaa ne kaikki. Anteeksi nyt Kristiina, jonka idea tämä on. Jospa ei niin suuri rikos ole :).


Lähdetään vanhimmasta kuvasta ja sanasta luovuus.


Nukke-/nallekoti vuodelta 2008

Harmittaa kovasti, että tämä luova luomus tuli purettua. Olin innostunut niin kovin tästä luovuuden ilmentymästä, että halusin suuremman, ostetun nukkekodin. Tämän rakennuksen tein ihan itse ja jälkeenpäin sanottuna se oli paljon parempi kuin ahdashuoneinen tehdastekoinen nukkekoti.

Ja niin siinä kävi, että harrastus lopahti jonkun ajan kuluttua. Tuli uusi luovuuden ulottuvuus,  nimittäin kukkakimppujen ja pihan laiton innostus. 

Seuraava sana liittyy juuri tähän aikaan. Sana on lyhty. Voisi se olla lahjakin.

Joululahja vuonna 2013

Olin ihaillut vanhoista ikkunoista tehtyjä suuria lyhtyjä. Ja sellaisen sain jouluaattona mieheltäni. Hän oli tehnyt sen vanhan kotimme ikkunoista.

Voidaan mennä seuraavaan sanaan. Ja uuden innostuksen pariin. Innostuin valokuvaamisesta. Kävimme lasteni kanssa kameroita ulkoiluttamassa pienillä retkillä. Yhdestä paikasta löysimme länkisäären.


Länkisääri 2016

En tiedä, mikä on sitten se ylimääräinen kuva. Aivot etsivät kolmannen kuvan jälkeen edelleen sitä kolmatta kuvaa, niin laitetaan sekin. 

Valokuvaan edelleen, se innostus ei ole kadonnut, korkeintaan vähentynyt. Mutta lapset eivät liity niin usein retkilleni mukaan. Noista retkistä on mukavat muistot, kun kuvailimme usein toisiamme. Kävin tuohon aikaan voimauttavan valokuvan kurssia ja se toi oman lisänsä retkiin.

Niin se sana. Se on liukuportaat. 


Kauppakeskus Valkea 2016

Sellaista. 

Luovaa, laiskaa lokakuuta lukijoilleni <3.

Kommentit

E.Saukko sanoi…
Jostain syystä en pääse korjaamaan paria pikku virhettä, jonka nään tekstissäni. Onko muilla jotain häikkää blogspotin kanssa? Näyttää muokattavan julkaisun koodina. Olkoon sitten.
Hei, jos ymmärsin oikein huomiosi tekstin muokkauksesta: kun olet postauksenmuokkaus-näkymässä, vasemmalla ylhäällä on kynän kuva, ja siitä voi valita kirjoitusnäkymän tai HTML-näkymän. Olisiko sinulla jostain syystä jälkimmäinen näkyvissä?
Aivan mahtavat kuvat postauksessasi! Nukkekoti on tosi hieno, mutta kerroslyhty on jotain aivan ihanaa.
Minullakin on aina vähintään yksi ylimääräinen kuva näissä postauksissa. :)
Tunnelmallista lokakuun jatkoa!
E.Saukko sanoi…
Sara. Kiitos kommentista. En tiedä, mikä häiriö on nyt minulla, kun en näe sitä kynän kuvaa. Ennen se on ollut paikallaan. No, ei nuo niin isoja virheitä ole. Jospa korjaantuisi.
Lyhty on kokenut kovia, sitä pitäisi vähän korjata. Yksi kesämyrksy lennätti sen nurin vaikka pohjalla onkin painoa. Lasi hajosi siitä.
E.Saukko sanoi…
No niin Sara, olit oikeassa. Löysin paikan, mistä pystyin vaihtamaan kirjoitusnäkymän. Kiitos paljon.
Hyvä juttu! Olin juuri tulossa sanomaan, että hoksasin vasta jälkijunassa, että siinähän tietysti näkyy <> eikä kynä...
aimarii sanoi…
Tuskin sinun "vetämättömyytesi" laiskuutta on, kun olet yhtä sun toista saanut aikaan ja harrastat. Toivottavasti sinulle ei mitää isompaa harmia ole.
L-kuvasi ovat loistavat. Minua ihan säälittää, mikäli tuo nätti nukkekoti on entinen. Lyhty on vaan niin upea, hieno lahja. Länkisääret menettelee puulla, joka ei liiku, ei ainakaan rullaportaissa.
Ruusuperhonen sanoi…
Kiitos käynnistä! Lyhty minullakin oli kuvissa ja sain sen joulu/synttärilahjaksi pikkusiskoltani noin 10 vuotta sitten. Ihana nukkekoti tuo omasi oli. Eikä länkisääressäkään vikaa ole. :) Aurinkoisia syyspäiviä!
anna sanoi…
Jännittävät länkisääret ja upea lyhty, en ole moisia ennen nähnyt!
Kristiina K sanoi…
Tuo nukkekoti ja sen huonekalut on aivan ihana ja samoin lyhty. Enpä ole samanlaista kerroslyhtyä koskaan nähnyt, mutta se onkin itse tehty ja niin hieno.
Kiitos vierailustasi blogissani. Upeita ovat lokakuun kuvasi. Ihana tuo nukkekoti. Itse tehty on monesti paljon paljon parempi kuin kaupasta haettu.
Minulle tulee lokakuussa suoranainen horros. Voisen jättää loka- ja marraskuun vuodesta väliin. Minä jopa aloitan päiväunihorrostuksen näin lokakuussa.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ystävä- kirja

Kolme kuvaa

Kolmen kuvan syyskuu