Kolme kuvaa

 Osallistun minäkin kolmen kuvan haasteeseen. Kristiina K on tainnut sen aloittaa. Hänen postauksestaan löytyy muitakin osallistujia.  Nämä ovat mielestäni kivoja, antavat miettimisen aihetta blogiteksteihin ja kuviin. Aikaisemmin innokkaana bloggaajana osallistuin useisiin haasteisiin, ehkä niitä löytyy edelleen, saa vinkata kommentteihin.

Elokuun kuviin valikoitui eväsretki, ehtoohetki ja elonkorjuu.


Eväsretki

Alkukuusta kävimme perheen kanssa paistamassa makkaraa läheisellä kodalla. Lapsenlapsilla oli kaakaot, leivät ja pullatkin. Me lähdimme niin yllättäen matkaan, että hyvä kun tajusimme ottaa makkarat ja juomat mukaan.



Ehtoohetki

Viikonlopun sain viettää lapsuuteni mökkimaisemissa Kuusamossa. Juuri nämä iltahetket, kun aurinko painuu järvenselän taakse luoden punertavan sävyn taivaankannelle ja järven peilityyneen pintaan, ovat jääneet mieleen yhtenä parhaimmista ja kauneimmista asiosta mökillä.  Minusta tuntuu, että mieleni myös tyyntyi tyytymään tulevaan vuodenaikaan. Että elämä jatkuu kesän loppumisen jälkeen ja pystyn jopa iloitsemaan mukavien asioiden parissa.



Elonkorjuu

Tänään kävin kuokkimassa perunoita viljapellon laidalta. Kesä on antanut hyvin marjoja ellei mansikkasadon vähyyttä oteta huomioon. Vielä on viljat meillä puimatta, niiden on annettu vielä kypsyä.

Kommentit

aimarii sanoi…
Olet valinnut mainiot elokuun kolme kuvaa.
Elokuussa alkaa syksy jo vihjailla tulostaan, silti eväsretkien hyvää aikaa vielä ja päälle nauttia taivaan väreistä.
Satoa alkaa olla jo paljon muutakin, kuin vain metsämarjat.
TämäKristiina K:n haaste kolme kuvaa kuukaudessa, sekä Repolainen reissaa ja räpeltää blogin värihaaste ovat todella kivat haasteet. Mukavaa, että löysit nämä.
Kristiina K sanoi…
Tervetuloa mukaan haasteeseen! Ihania asioita oletkin löytänyt elokuuhun. Lisään linkin blogiisi omaani.
E.Saukko sanoi…
Kiitos paljon :)
E.Saukko sanoi…
Luonto antaa niin paljon kuin osaisi vain kerätä kaiken talteen. Paljon on tietoa välillä kadonnut, mutta onneksi ymmärrys on taas lisääntynyt ja mielenkiinto ihmisillä lisääntynyt.
Päivien ilot sanoi…
Kiitos vierailustasi blogissani.
Tulin vastavierailulle sinulle!
Ja miten ihanat kuvat elokuulle olet valinnut.
Nuo hetket ja retket säilyvät muistoina talvipakkasiin
ja lämmittävät mieltä.
Kaunis järvikuva, makkaranpaisto hetket niin parasta, tunnen jo
nenässäni makkaran tuoksun ja tulen rätinän.
Sadonkorjuu on myös niitä hetkiä mistä tulee hyvä mieli,
oma lähiruoka maasta.
Kaikkea hyvää sinulle syyskuun alkuusi.
E.Saukko sanoi…
Kiitos samoin!
Kiva kun kävit ja jätit puumerkkisi tänne.
Elokuu jäi mieleen lämpimänä, jospa syyskuuu jatkaa aurinkoisia kelejä, vaikka vääjäämättä kylmempään ja pimeämpään ollaan menossa. Jotta voisi tulla uusi kesä <3.
pioni sanoi…
Onpa kauniit värit tuossa ehtoohetkessä!
E.Saukko sanoi…
Niin se luonto maalaa taivaan ilta-auringon aikaan kauniiksi. Tuo väritys on jotenkin ominainen tuolla rannalla. Tuttu ja turvallinen. Kiitos kommentistasi :).

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kolmen kuvan syyskuu

Ystävä- kirja