Kolmen kuvan syyskuu

 S niin kuin syyskuu ja niistä kolme kuvaa. Haaste löytyy täältä (klikkaa).

S- alkuisia sanoja löytyi paljon. Tuli ihan ylitarjontaa, kun kirjoittelin sanoja ylös. Mielikuvitukseni lähti laukalle sanoista ja sanaleikeistä. Mietin sisäista lastani, kuinka se tarvitsee välillä silitttelyä, satuja, säveleitä ja seikkailuja. 


Seikkailu

Näin syyskuussa kesän seikkailut vähenevät. Ainakin matkailuautoseikkailut. Niistä kesän aikana olen ammentanut voimaa. Mutta sisäiset seikkailut jatkuvat. Ja seikkailujen suunnittelu.

Seuraavaksi tuli mieleen sukupolvien ketju, johon tänä syyskuussa saimme uuden jäsenen. Meille syntyi uusi lapsenlapsi. Samalla mietin omaa äitiäni, jonka siirtymisestä ajasta ikuisuuteen tulee täysiä kymmeniä tämän kuun aikana.


Sukupolvet

Muistelen kiitollisena menneiden sukupolvien työtä. He ovat uurastaneet vaativissa olosuhteissa. Vaikka kai jokainen sukupolvi kohtaa omat haasteensa. Myös me ja tulevat sukupolvet.

Olisipa mukava olla näiden naisten kanssa yhdessä ...


... saunassa.

Voi olla, ettei jutut ihan heti loppuisi, kun niin paljon haluaisin heiltä kuulla ja oppia.

Saunominen on joka kuukauden juttu, lähes päivittäin meillä saunotaan.

Kuva on otettu muutama vuosi sitten, kun opiskelin valokuvausta media-alan opintojen yhteydessä.

Opintojen jälkeen en viitsinyt oikein kuvata mitään. Nyt olen taas innostunut. Haluan vaalia innostustani olematta kuitenkaan liikaa suorittamatta. Sekin oli yksi sanavalikoimassani. Ehkä niistä poikii uusia blogi-aiheita.


Iloista syyskuun loppua ja kiitos jokaisesta kommentista, minkä olette jättäneet ja jätätte.

Kommentit

Oi että, sinun kuvasihan ovat taideteoksia! Erityisesti pidän sukupolvikuvasta, mutta kaikki herättävät ajatuksia ja tunteita.
Minustakin blogihaasteet ovat kivoja. Nyt on onneksi Kristiinan haaste ja Repolaisen värihaaste, josta Aimarii (elokuun postauksessasi) jo vinkkasikin.
Minäkin olen aloittanut pienen haasteen, jossa kävellään (tai pyöräillään) jossain mieluisassa ja/tai kiinnostavassa paikassa ja dokumentoidaan reissua kuvin. Tervetuloa mukaan! Ensimmäinen kävelyhaastepostaus täällä: https://mywoodlandgarden.blogspot.com/2024/09/kavelylla-kuvahaaste-walk-with-me.html
Ihanaa syyskuun loppupuolta!
E.Saukko sanoi…
Kiitos kommentista ja kutsusta haasteeseen. Kävinkin sitä katsomassa ja näytti olevan sellainen, että taidan osallistua siihen jossain vaiheessa. Laitan blogisi lukulistalleni.
E.Saukko sanoi…
Kiitos Kristiina :).
Puikoillanikin sanoi…
Kiitos käynnistä blogissani. Tulin tänne vastakylään. Sukupolvien ketju on hieno juttu ja teillä siihen liittyi uusi jäsen. Onnittelut uuden ihmisen syntymisen johdosta. Hänelle vasta aukeaa elämän seikkailu.
E.Saukko sanoi…
Kiitos <3. Pienen elämä on ihan alussa...

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kolme kuvaa

Ystävä- kirja